visit-web.com

У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ
389527 ПЕРЕГЛЯДІВ

28 квітня 2022 р. у велику актову залу Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка кращі артисти Полтави і Харкова запросили глядачів на благодійний концерт. Організаторів, артистів, ведучих, фотографів, майстрів, які представили свої вироби для благодійного ярмарку, глядачів об’єднала актуальна й важлива мета – зібрати кошти на тепловізор для наших захисників.

50  тисяч гривень вдалося зібрати, щоб навіть в умовах повної відсутності освітлення наші захисники могли побачити місцезнаходження ворога та зафіксувати будь-які його пересування.

Організаторкою і ведучою заходу стала випускниця кафедри хореографії психолого-педагогічного факультету ПНПУ імені В. Г. Короленка Вікторія Жирова.

Місце проведення заходу обрали не випадково. ПНПУ імені  В. Г. Короленка за свою понад столітню історію неодноразово потверджував свою роль як центру наукового, освітнього, культурного. Університет для містян, а тепер уже й для гостей Полтави, став впізнаваним брендом: тут готують кваліфікованих фахівців, проводять важливі наукові дослідження, реалізують соціальні і культурні проєкти, проводять атмосферні мистецькі заходи. Короленківці докладають максимум зусиль, щоб Перемога стала ближчою: викладачі вступили до лав ЗСУ і ТрО, активно долучилися до волонтерської діяльності, гуртожитки стали прихистком для внутрішньо переміщених осіб.

Ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова наголосила: «В актовій залі зустрілися не просто добрі друзі, поціновувачі мистецтва, шанувальники творчості, тут зібралися люди, свідомі своєї громадянської позиції, активно залучені в життя країни, готові, кожен на своїй ділянці роботи, дуже чесно і самовіддано працювати задля Перемоги.

Ми з великою приємністю і з відчуттям причетності до великої і важливої справи надали свій зал для патріотичного заходу».

Артисти підготували розлогу концертну програму: народний ансамбль народного танцю «Візерунки» (керівник колективу – Валерій Шуліка, хореограф – Олена Тітаренко) – «Привітальна», «Їхали козаки», «Hava nagila»; Анастасія Писаренко «Журавлі»; танцювально-спортивний клуб «Альянс» Центру культури та дозвілля (керівники – Олександр Жиров і Наталія Панасюк, музичний супровід – акордеоніст–віртуоз Олег Писаренко) – «Не залишай…», «Вальс»; шоу-гурт «Веселі Солохи» – «Сало», «Кохати до нестями»; фокусник Олександр Трофименко; гурт «Перша столиця» – «Лелеки», «Перша столиця»; дует Violin Cover Mix: скрипалька Альона Кіба і DJ Cherkasof; чемпіони «Ліги Сміху» команда «СМТ»; танцювально-спортивний клуб «Стар Денс» (м. Харків, керівники – Олександр і Наталія Гайдаш) і танцювально-спортивний клуб «Дует» (м. Полтава, керівники – Тетяна Ноздріна та Руслан Булейко); автор та виконавець, реп-співак Артем Лоїк – «Лютує»; кавер–виконавець, полтавський блогер Віталій Лобач – «Як тебе сміли бомбити, Києве мій», «Лента за лентою», «Ой, у лузі червона калина».

Ведуча заходу Вікторія Жирова наголосила: «Люди об’єдналися проти російського агресора. І я впевнена,  кожен має бути на своєму  фронті. Бійці, які зі зброєю в руках захищають Україну, лікарі, які лікують, волонтери, на плечах яких тримається наша армія, діти, які малюють малюнки і готують обереги для бійців. І ми, такий непомітний, творчий батальйон, який теж готовий допомагати. Метою сьогоднішнього благодійного концерту було об’єднати найкращих артистів Полтави і Харкова, які готові підняти настрій та бойовий дух кожного українця та подарувати свій талант. Та на усі зібрані кошти купити такий потрібний для наших бійців пристрій – тепловізор».

Зі словами глибокої вдячності до учасників і гостей заходу звернулася директорка Ліцею №17 «Інтелект» Полтавської міської ради Олена Голтвяниця.

Колектив навчального закладу долучився до проведення благодійного ярмарку. У ліцеї налагодили процес виготовлення борщових наборів для швидкого приготування страви, і тепер полтавський борщ смакує нашим захисникам, випускники разом із учителями трудового навчання виготовляють прапори та інші речі з українською символікою і всі зароблені кошти спрямовують на допомогу ЗСУ та ТРО.

Щоб створити атмосферний захід, натхненно працювали декоратори: оформили сцену фахівці із «Квіткової Ліни» та «Хард Декору», оригінальну фотозону підготувала Людмила Погрібна, образ ведучої створив магазин «Леля».

І артисти, і глядачі переконані, що ця атмосферна зустріч справжніх патріотів України не лише посприяє у придбанні тепловізора для наших захисників, а й наблизить нас до Перемоги.

 

Ми переможемо РАЗОМ!

 

Мої відео