visit-web.com

«Естафета Добра Святий Миколай - ЗСУ»

«Естафета Добра Святий Миколай - ЗСУ»
372212 ПЕРЕГЛЯДІВ
«Естафета Добра Святий Миколай - ЗСУ» – саме таку назву отримала нова ініціатива Командування Об’єднаних сил Збройних Сил України, що впроваджується в рамках цивільно-військового співробітництва. Майже 6000 подарунків із солодощами отримають традиційні «улюбленці» Святого Миколая – діти та поранені солдати.
Святий Миколай у пікселі разом із військовими відвідають дітей, що перебувають на стаціонарному лікуванні в лікарнях та дитячих будинках Північної операційної зони. Звісно, відвідає і наших воїнів, що лікуються у військових госпіталях. Також подарунки отримають діти загиблих Героїв.
– Дуже  символічно, що День Святого Миколая збігся з Днем Збройних Сил України. Святий Миколай з добрим серцем творить диваі український солдат також щодня творить свої дива на полі бою, захищаючи наше майбутнє, – зазначив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Наші  серця у цей тяжкий час мають зберегти іскри доброти, військові разом із благодійниками завжди готові віддати частку своєї душі кожній дитині.
«Естафета Добра» стартувала в Гарнізонному храмі Збройних Сил України на честь Святителя Миколая Чудотворця, що знаходиться на території Національного музею народної архітектури та побуту України.
Мої відео