visit-web.com

Мільйон гривень за виключення ділянки з проєкту будівництва Великої кільцевої автодороги – на хабарі викрито службовця сільради

Мільйон гривень за виключення ділянки з проєкту будівництва Великої кільцевої автодороги – на хабарі викрито службовця сільради
400146 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру завідувачці сектору архітектури, містобудування та капітального будівництва виконавчого комітету однієї з сільських рад Бориспільського району за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрювана вимагала від громадянина мільйон гривень. За цю суму вона обіцяла виключити належну йому земельну ділянку з переліку задіяних в проєкті будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги. Відповідні зміни в технічну документацію мали внести після одержання неправомірної вигоди.

Службову особу затримали у порядку ст. 208 КПК України після отримання частини неправомірної вигоди в розмірі майже 50 тисяч гривень. Їй обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУНП в Київській області за оперативного супроводу ДЗНД СБ України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео