visit-web.com

Загиблі та поранені - атаки російських загарбників на Донеччині не вщухають

Загиблі та поранені - атаки російських загарбників на Донеччині не вщухають
374266 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 7 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 9 травня 2022 року збройні сили рф вкотре обстріляли цивільне населення на Донеччині. Зокрема від вибухів ворожих снарядів постраждали м. Залізне та смт Нью-Йорк м. Торецька, с. Калинове Краматорського району, а також селища Новолуганське і Відродження Бахмутського району.
Так, від прямого попадання в будинок у с. Калинове 57-річний чоловік загинув та 70-річна жінка отримала поранення. А у с. Новолуганське від вибуху отримав тілесні ушкодження 28-річний громадянин.
Крім того, окупаційні війська рф та представники псевдореспублік з боку тимчасово окупованого м. Горлівки продовжують обстрілювати м. Залізне і смт Нью-Йорк м. Торецька. У цих населених пунктах знов постраждала 1 цивільна особа та зазнали руйнувань житлові будинки і автотранспорт селян. Також від снарядів агресора постраждав житловий масив в с. Відродження.
Продовжують прибувати до Донеччини й потерпілі з Луганської області. Зокрема, в ході багатогодинних артилерійських обстрілів м. Лисичанськ та с. Боровське Сєвєродонецького району множинні осколкові поранення отримали четверо місцевих мешканців, серед яких і 13-річний хлопчик. Наразі вони перебувають у лікарні.
Досудові розслідування за вказаними фактами тривають.
Мої відео