visit-web.com

Робив бізнес на «закладках» психотропів - викрито мешканця Покровська

Робив бізнес на «закладках» психотропів - викрито мешканця Покровська
422117 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Покровської окружної прокуратури повідомлено про підозру 25-річному чоловіку у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України). Також стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За даними слідства, у червні 2022 року мешканець м. Покровська отримав в одному з месенджерів від свого спільника, особа якого наразі встановлюється, дані щодо місцезнаходження схованки із 50 згортками особливо небезпечної психотропної речовини «PVP».
Знайшовши «товар», зловмисник мав зробити з нього окремі «закладки», сфотографувати та надіслати спільнику 50 відповідних геолокацій для подальшого збуту зазначеної речовини. Вартість «послуги» складала 3 500 грн.
22 червня 2022 року чоловіка викрито та його неправомірні дії припинено правоохоронцями. Під час огляду, проведеного за участю підозрюваного, у нього виявлено 50 згортків з «PVP» та мобільний телефон, у якому містилась інформація щодо протиправної діяльності.
Досудове розслідування триває.
Мої відео