visit-web.com

У Слов’янську перекрито канал розповсюдження метамфетаміну – підозрюваного взято під варту

У Слов’янську перекрито канал розповсюдження метамфетаміну – підозрюваного взято під варту
363332 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Слов’янської окружної прокуратури 29-річному чоловіку повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин (ч. 1 ст. 307 КК України).
За даними слідства, у липні 2022 року мешканець м. Слов’янська в одному з месенджерів домовився з невстановленою особою про закупівлю оптової партії психотропної речовини метамфетаміну для подальшого збуту на території міста.
За отриманими від «продавця» даними геолокації підозрюваний отримав «товар», вартість якого за цінами «чорного ринку» складає близько 22 000 грн. 19 липня 2022 року під час пошуку місць для влаштування «роздрібних» закладок він був помічений правоохоронцями.
Під час огляду у чоловіка виявлено 6 zip-пакетів із вказаною речовиною, а у ході санкціонованого слідчим суддею обшуку за місцем його мешкання – ще 24. Також виявлено та вилучено прилад для вживання наркотиків та мобільний телефон із даними щодо здійснення протиправної діяльності.
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється відділом поліції №4 Краматорського районного управління поліції ГУ НП в Донецькій області.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
Мої відео