visit-web.com

11 років ув’язнення за участь у терористичній організації – засуджено помічника гранатометника мотострілецького батальйону «лнр»

11 років ув’язнення за участь у терористичній організації – засуджено помічника гранатометника мотострілецького батальйону «лнр»
346405 ПЕРЕГЛЯДІВ
За публічного обвинувачення Донецької обласної прокуратури судом ухвалено вирок громадянину України за вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України за попередньою змовою групою осіб, участь у терористичній організації і діяльності не передбачених законом збройних формувань, а також незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами (ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260, ч. 1 ст. 263 КК України).
Прокурором у суді доведено, що з червня 2018 по листопад 2021 років мешканець м. Красний Луч, перебуваючи на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей, обіймав посаду стрілка-помічника гранатометника у 2 мотострілецькому батальйоні 7 окремої мотострілецької бригади 2 армійського корпусу народної міліції псевдоміністерства оборони фейкової республіки «лнр».
Зловмисник ніс службу на позиціях «Промінь», «9», «Птахи», «220», а також виїжджав на бойові чергування у районі «Світлодарської дуги».
У листопаді 2021 року бойовика затримали українські військовослужбовці у Бахмутському районі.
Вироком Артемівського міськрайонного суду Донецької області ворожому мотострілку призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.
Мої відео