visit-web.com

1,1 мільйон штрафу на користь Міноборони: Спецпрокуратура Центрального регіону

1,1 мільйон штрафу на користь Міноборони: Спецпрокуратура Центрального регіону
442623 ПЕРЕГЛЯДІВ

Господарським судом Вінницької області задоволено позов Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону в інтересах Міністерства оборони України про стягнення штрафних санкцій.

   Установлено, що у липні 2021 року між МОУ та одним з комерційних підприємств укладено договір про закупівлю за державні кошти послуг з ремонту і технічного обслуговування транспортних засобів військового призначення. На виконання умов вищевказаного Договору виконавцю перераховано попередню оплату в розмірі понад 6 млн. грн. Однак, підприємство порушило строки виконання договірних зобов’язань.

   Ухвалою Господарського суду Вінницької області від 14.11.2022 відкрито провадження у справі за вказаним позовом прокурора.

09.02.2023 Господарський суд Вінницької області повністю погодився з доводами спецпрокуратури та присудив стягнути з підприємства-порушника на користь Міністерства оборони України штрафні санкції на суму 1 181 тис. грн.  

  Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону послідовно забезпечує реальне поновлення інтересів держави у бюджетній сфері, що надає можливість більш ефективно використовувати кошти Державного бюджету для потреб оборони в умовах активної фази війни з російським агресором.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: штраф ,Міністерство оборони,Спецпрокуратура,Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону
Мої відео