visit-web.com

БЕБ припинило діяльність чотирьох нелегальних гральних закладів на Київщині

БЕБ припинило діяльність чотирьох нелегальних гральних закладів на Київщині
414904 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співробітники Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили та зупинили діяльність чотирьох закладів, в яких здійснювалася незаконна діяльність у сфері грального бізнесу.

Група осіб організувала мережу закладів, в яких були встановлені комп’ютери та ноутбуки з програмами - симуляторами азартних ігор, що містять генератори випадкових чисел та дозволяють проведення гри в автономному режимі. 

За результатами санкціонованих обшуків за адресами, де знаходилися 4 нелегальних заклади, вилучено понад 60 комплектів комп’ютерної техніки, пристрої для перевірки купюр, носії інформації та інші технічні засоби, які використовувалися у протиправній діяльності. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, за порушеннями передбаченими ст. 203 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) здійснюється детективами Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно БЕБ та СБУ провели обшуки у банках, причетних до незаконного грального бізнесу. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-ta-sbu-provodyat-obshuki-u-bankah-prichetnih-do-nezakonnogo-gralnogo-biznesu

 

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,гральні заклади,Київ,азартні ігри
Мої відео