visit-web.com

БЕБ припинило діяльність майже 50 нелегальних ігрових залів у Києві та області

БЕБ припинило діяльність майже 50 нелегальних ігрових залів у Києві та області
300419 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київської області спільно с працівниками Національною поліції  з початку року припинили роботу 47 нелегальних ігрових залів в Києві, Білій Церкві, Броварах, Ірпені та Бучі.

Ігрові зали розташовувалися в різних приміщеннях, як у житлових будинках на перших поверхах, так і в МАФах. Свою діяльність вони приховували та відкривалися перевіреним клієнтам по дзвінку.

За результатами обшуків вилучено майже 800 комплектів комп’ютерної техніки, різноманітне обладнання, чорнові записи та інші технічні засоби, які використовувалися у протиправній діяльності.

У ході розслідування встановлено, що переважна більшість закладів працювали вночі, порушуючи комендантську годину. Окрім того, в одному з ігрових залів, в адміністратора, виявлено наркотичні засоби. Особу затримано на місці працівниками поліції. 

Наразі досліджуються обставини незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор, встановлюється повне коло причетних осіб. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, передбачених ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) здійснюють детективи Територіального управління  БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та Київської міської прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи Бюро економічної безпеки України спільно із співробітниками СБУ викрили злочинну схему, в якій задіяні службові особи одного з відомих банків, понад 20 підконтрольних йому суб’єктів господарської діяльності та компанії-оператори грального бізнесу. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-pidozriuiut-sluzhbovykh-osib-vidomoho-banku-u-spryianni-ihrovomu-biznesu-v-ukhylenni-vid-splaty-400-mln-hrn-podatkiv

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,ігровий бізнес ,ігрові зали,беттінг,ставки, Казино
Мої відео