visit-web.com

БЕБ спільно з підрозділом Мінфіну Польщі розслідуватимуть незаконне переміщення готівки через кордон

БЕБ спільно з підрозділом Мінфіну Польщі розслідуватимуть незаконне переміщення готівки через кордон
333812 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бюро економічної безпеки України налагодило взаємодію з Національною скарбовою адміністрацією Міністерства фінансів Республіки Польща в рамках робочої поїздки делегації Бюро до Варшави. Домовленості стосуються спільної протидії міжнародним економічним злочинам, зокрема незаконному переміщенню готівкових коштів через митний кордон України та Польщі.

За результатами зустрічей погоджено алгоритм взаємодії аналітичних й оперативних підрозділів Бюро економічної безпеки України та Національної скарбової адміністрації Мінфіну Польщі. 

«Ми вдячні колегам за конструктивну роботу. У кожної з країн є певний досвід, свої інструменти виявлення злочинів, і я впевнений, що поєднання зусиль призведе до більш суттєвого результату. Ми вже фіксуємо непоодинокі випадки переміщення готівки через державний кордон, але отримання інформації про шляхи легалізації цих грошей допоможуть у боротьбі з відмиванням доходів», – зазначив заступник директора БЕБ Віталій Гагач. 

Довідково: 

Національна скарбова адміністрація (пол. Krajowa Administracja Skarbowa (KAS))— орган податкової та митної адміністрації в Республіці Польща. До складу Національної скарбової адміністрації входить Митно-податкова служба, яка є правоохоронним органом.

 

фото: https://www.gov.pl/web/finanse/informacja-o-dzialalnosci-ministerstwa

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,міжнародна співпраця
Мої відео