visit-web.com

Штурмували позиції українських військових на Сході України – перед судом постануть семеро армійців «днр»

Штурмували позиції українських військових на Сході України – перед судом постануть семеро армійців «днр»
375180 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурорами Донецької обласної прокуратури зібрано ґрунтовну доказову базу та скеровано до суду обвинувальні акти стосовно 7 «елітних» представників збройних формувань «днр» за фактами державної зради та участі у терористичній організації (ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3 КК України).

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну семеро мешканців Донеччини вирішили воювати на боці підконтрольної країні-агресорці псевдореспубліки проти Збройних Сил України. Шестеро з них вже мали бойовий досвід, оскільки розпочали «військову кар’єру» ще у 2014-2015 роках, вступивши до лав  батальйонів «Оплот», «Восток» та «Донецького армійського корпусу «народної міліції» - підрозділів, відомих веденням жорстоких боїв проти українських військових.
 
            
 
Проте не всі вони пішли воювати за «ідею», адже троє - колишні ув’язнені, яких змусили продовжити «службу», а інші - тиловики, вирвані керівництвом «республіки» з колись мирного життя та відправлені на фронт.
 
            
 
Усі вони чинили збройний опір нашим захисникам та обстрілювали цивільне населення у Донецькій області. Зокрема, штурмували позиції ЗСУ у складі незаконних збройних формувань «Оплот» й «Шторм Z» у районі населених пунктів Мар’їнки, Старомихайлівки, Невельського, Нікішиного, Дмитрівки, Пісків та Олександрівки.
 
Проте, завдяки вмілим наступальним діям наших захисників, обвинувачених затримано. Їм загрожує  до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео