visit-web.com

Утримував жінку в квартирі та ґвалтував цілий день – майже 6 років за ґратами проведе насильник із Торецька

Утримував жінку в квартирі та ґвалтував цілий день – майже 6 років за ґратами проведе насильник із Торецька
318697 ПЕРЕГЛЯДІВ
За принципової позиції прокурорів Бахмутської окружної прокуратури суд визнав громадянина винним у незаконному позбавленні волі та зґвалтуванні людини (ч. 1 ст. 146, ч. 1 ст. 152 КК України). Його засудили до 5 років та 9 місяців ув’язнення.
Прокурори у суді довели, що в серпні 2021 року житель м. Торецька, відбувши покарання за крадіжку, зустрів свого знайомого, який гуляв разом із подругою. У ході розмови чоловік запросив їх до себе випити за зустріч.
 
Через півгодини посиденьок алкоголь закінчився й ініціатор відпочинку запропонував другові сходити за новою «порцією». Жінка також зібралася йти до крамниці, але в останню мить засуджений схопив її та затяг назад у помешкання, зачинившись на замок.
 
    
 
Ігноруючи стукіт у двері та галас, який здійняв товариш, 33-річний чоловік штовхнув на диван 56-річну знайому, почав роздягати її, душити та ґвалтувати. Жінка упиралася й намагалася кричати, однак нападник за непокору погрожував побиттям і вбивством.
 
 
Від нього потерпіла зазнавала фізичних і психологічних знущань щонайменше шість з половиною годин. Коли ґвалтівник втомився, жінка запевнила, що їй терміново треба до вбиральні, а коли він відволікся – відчинила двері та втекла.
 

 

Оговтавшись, вона звернулася до правоохоронців. Чоловіка затримали та за клопотанням прокурорів йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Під час оголошення вироку засуджений свою провину так і не визнав.
Мої відео