visit-web.com

Службовця селищної ради та двох його посередників судитимуть за одержання 24 тис. доларів хабаря від забудовника

Службовця селищної ради та двох його посередників судитимуть за одержання 24 тис. доларів хабаря від забудовника
331475 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно виконувача обов’язків начальника відділу однієї з селищних рад Київщини за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368 КК України) та стосовно завідувачки сектору тієї ж селищної ради й інженера Проектного інституту містобудування за фактом пособництва у її одержанні (ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України).

Розслідуванням встановлено, що начальник відділу за пособництва службових осіб одержав 24 тис. доларів США від забудовника за видачу містобудівних умов та обмежень на забудову земельної ділянки.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУНП в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео