visit-web.com

Розробляє фейкові програми з відновлення лісів, знищених окупантами – заочно судитимуть голову «держкомітету лісового та мисливського господарства днр»

Розробляє фейкові програми з відновлення лісів, знищених окупантами – заочно судитимуть голову «держкомітету лісового та мисливського господарства днр»
356492 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Донецької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, якому інкримінують посягання на територіальну цілісність та недоторканність України (ч. 2 ст. 110 КК України).

У 2014 році головний спеціаліст Управління лісового і мисливського господарства в Донецькій області позитивно сприйняв окупацію регіону зс рф та нзф «днр» і відмовився від евакуації з м. Донецька на підконтрольну Україні територію. Через два роки він добровільно вступив до складу окупаційної адміністрації та обійняв псевдопосаду голови «державного комітету лісового та мисливського господарства» квазіреспубліки.
 
 
Стрімке підвищення по службі сприяло розширенню його «владних» повноважень. З того часу обвинувачений здійснює особистий контроль над розробкою та реалізацією фейкових програм розвитку зазначених галузей і затверджує посадові інструкції працівників. Також він укладає контракти з підприємствами й установами та підписує нікчемні документи, зокрема, щодо проведення так званих компенсаційних заходів з відновлення лісів, перетворених на згарища самими ж окупантами.
 
Після незаконного набуття «днр» статусу суб’єкта рф «посадовець» радо запевняє громадян у нібито успішних інтеграційних процесах, що йдуть у лісогосподарській галузі. Обвинувачений розповідає про вдалу співпрацю з російськими колегами та вітає працівників лісгоспів, які приєднались до республіканського «суспільного руху». Для цього він активно використовує лояльні до окупантів медіа.
 
На даний час прибічник окупантів перебуває у розшуку. Спеціальне досудове розслідування стосовно нього здійснювали слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
За санкцією статті чоловіку загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео