visit-web.com

Розпоряджається «бюджетом» окупованого села – заочно підозрюється псевдоголова «Іванівської сільської адміністрації днр»

Розпоряджається «бюджетом» окупованого села – заочно підозрюється псевдоголова «Іванівської сільської адміністрації днр»
437415 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прокурори Донецької обласної прокуратури продовжують вживати заходи з притягнення до відповідальності громадян, які пішли на добровільну співпрацю з державою-агресором. Цього разу у колабораційній діяльності викрито мешканця с. Іванівки Волноваського району.
У липні 2022 року чоловік виявив щире бажання обійняти керівну посаду в органах окупаційної влади. Він погодився стати «головою Іванівської сільської адміністрації днр». Отримавши повноваження від представників держави, яка вбиває населення й нищить інфраструктуру Донеччини, новоспечений гауляйтер контролює роботу територіальних органів, установ і комунальних підприємств, розпоряджається «бюджетними» коштами.
 
 
Псевдоголова вирішує кадрові питання та бере участь у нарадах з «керівництвом» в окупованій Волновасі. Крім того, замилює односельцям очі видимістю розроблення так званих програм розвитку населеного пункту під егідою рф.
 
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури йому заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). Наразі він перебуває у розшуку.
 
Досудове розслідування – ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Максимальне покарання – 10 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 та конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео