visit-web.com

Китайський ринок для українського меду

Китайський ринок для українського меду
308642 ПЕРЕГЛЯДІВ

Китай відкрив ринок для українського меду завдяки спільній роботі Держпродспоживслужби, МЗС та Посольства України в Китаї. Після успішного проходження всіх етапів узгодження форми сертифіката на експорт меду до Китаю, цю новину повідомила Держпродспоживслужба за інформацією з agronews.ua.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наголосив на важливості підтримки українських експортерів, особливо в умовах війни, та зазначив, що відкриття нових ринків збуту сприяє розвитку економіки країни. Голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук також підкреслив важливість роботи з продовження виведення української продукції на зовнішні ринки.

Інформація про погоджену форму Сертифікату здоров’я на експорт меду з України до Китаю доступна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби. Щоб спростити процес експорту, рекомендується потенційним експортерам меду ознайомитись з методичними рекомендаціями для державних ветеринарних інспекторів України та операторів ринку, які планують експортувати мед до Китаю.

Відкриття ринку Китаю є важливим кроком для українських виробників, розширюючи їхні можливості на зовнішніх ринках.

Мої відео