visit-web.com

Підсумки Давосу: Кулеба перерахував основні пропагандистські наративи росіян

Підсумки Давосу: Кулеба перерахував основні пропагандистські наративи росіян
399858 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підсумки Давосу: Кулеба перерахував основні пропагандистські наративи росіян

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів про головні наративи, нав‘язані роспропагандою іншим країнам та які звучали на форумі в Давосі. Своїми враженнями він поділився на своїй сторінці у Facebook під час повернення з форуму:

? «Дарма Україна чинить спротив, тому що Захід її все одно кине напризволяще, тому не треба вам ні на що сподіватися». 

? «Україна відтягнула на себе увагу світу від розв‘язання інших проблем. У світі багато горя і біди, а Захід зосередився на Україні».

? «Єдина проблема, чому у світі розгортається продовольча криза, – це санкції, які наклали на росію».

? «А навіщо Україна так відчайдушно чинить спротив, завдаючи таких невимовних страждань своєму власному народу і своїй країні? Якщо війна така важка, якщо все настільки погано, то треба сідати і домовлятися. Якою б не була ціна цієї домовленості».

? «Було пару таких розмов за зачиненими дверима в дуже вузькому колі, де я врізав носіям цих наративів. При всій повазі до них, до їхніх країн, але довелося врізати конкретно і жорстко», – розповів Кулеба.

«Я хочу звернути увагу на ці наративи, тому що наступні дні і тижні росія дуже активно буде їх розкручувати. Розраховую на вашу підтримку і участь, аби ми спільно - в спілкуваннях у соцмережах, з друзями і знайомими іноземцями, цим наративам протидіяли»,  – закликав міністр.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео