visit-web.com

Дитячий футбольний турнір «Irpin Cup» під патронатом Національного олімпійського комітету України

Дитячий футбольний турнір «Irpin Cup» під патронатом Національного олімпійського комітету України
300877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дитячий футбольний турнір «Irpin Cup» під патронатом Національного олімпійського комітету України.

Цими вихідними на пошкодженому у наслідок повномасштабного вторгнення військ рф стадіоні "Чемпіон" що в Ірпені, відбувся футбольний турнір у якому взяли участь 10 футбольних колективів Київщини та міста Київ.

Привітати учасників змагань завітали почесні гості: почесний президент відділення НОК України в Київській області, президент професійного футбольного клубу "Кудрівка" Роман Солодаренко; ветиран українського футболу, захисник, колишній гравець збірної України та Київського «Динамо» Владислав Ващук, виконавчий директор відділення НОК України в Київській області, начальник Навчально-спортивного комплексу ДПУ Вадим Гаєвий та директор ДЮСШ Ірпінської міської ради Володимир Тарасов. Гості турніру побажали учасникам чесної та безкомпромісної гри, перемоги та миру нашій незламній країні! 

Після офіційностей юна футбольна молодь мала змогу отримати автографи від легенди українського футболу В. Ващука, а також зробити фото на згадку. 

Слід зазначити що турнір відбувся за спільної організації та підтримки НОК України, ПФК "Кудрівка", Відділення НОК України в Київській області, ДЮСШ м. Ірпінь та за підтримки спонсорів! 

По завершенню змагань кращі володарі щіряної кумі отримали індивідуальні подарунки та призи за амплуа, а переможці та призери нагороди відповідного гатунку.

Мої відео