visit-web.com

Відбувся моніторинг якості реалізації міжнародного проєкту BOOST за програмою Erasmus + KA2

Відбувся моніторинг якості реалізації міжнародного проєкту BOOST за програмою Erasmus + KA2
331694 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 листопада  2023 р. відбулася нарада менеджерів щодо реалізації грантових умов міжнародного проєкту “Bringing Opportunities and Organizational Success to Small Local Universities in Ukraine” / «Надання можливостей та організаційного успіху малим місцевим університетам в Україні (101083203 — BOOST)».

 У заході взяли участь менеджери міжнародних проєктів шести закладів вищої освіти України: Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Донбаської національної академії будівництва і архітектури, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії України імені Тараса Шевченка, Мукачівського державного університету, а також іноземного університету-партнера Нарвського коледжу Тартуського університету (Естонія).

Від ПНПУ імені В. Г. Короленка в онлайн засіданні брали участь начальниця Відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут, завідувачка кафедри англійської та німецької філології Марина Зуєнко та доцентка кафедри англійської та німецької філології Вікторія Кравченко. Головувала на заході координаторка BOOST проєкту Олександра Головко від Нарвського коледжу Тартуського університету (Естонія).

Учасники обговорили особливості концепції якості реалізації проєкту на основі нормативних документів Erasmus+, а також окреслили індикатори якості реалізації проєкту на основі угоди про фінансування. Для конструктивного розгляду учасникам проєкту BOOST були винесені питання щодо особливостей використання коштів у рамках проєкту та інші фінансові питання. Менеджери ознайомилися та обговорили дизайн та зміст вебсайту проєкту та сторінки проєкту у Facebook, а також провели жваві та продуктивні дискусії щодо поширення результатів проєкту. Крім того, було підкреслено важливість розповсюдження інформаційних результатів, досягнутих проєктом, оскільки проєкт BOOST надає університетам-учасникам прості інструменти для підвищення ефективності в різних сферах, від розвитку потенціалу до інтернаціоналізації.

 

Мої відео