visit-web.com

Зміни у водійському посвідченні. Що ж змінилось?

Зміни у водійському посвідченні. Що ж змінилось?
305903 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так дійсно, тепер ті хто буде отримувати водійське посвідчення, на них чекає документ нового зразка.

Це буде стосуватися тих українців, які вчилися керувати автомобілем із автоматичною коробкою передач. З 29 грудня ці особи не мають права сідати за кермо машин із механічною коробкою передач.

Відповідну позначку будуть містити всі майбутні посвідчення водія. Ця позначка буде виглядати так: «78». Про це вказано в повідомленні Головного сервісного центру МВС.

Тобто особа, яка матиме дану позначку, зможе керувати лише на автоматичній коробці передач. А водії без цієї відмітки на будь- якій коробці передач.

Зараз в українському посвідченні водія  замість піктограм, до прикладу окуляри, на посвідченні водія розміщені певні коди. Ці коди також використовують в європейському водійському.

Також хочеться  додати до всього цього, що водійське посвідчення у додатку «Дія» прирівняли до паперового документу. Не варто хвилюватися тепер, якщо забули документи вдома. Також ця інформація стосується власників студентського квитка.

Щодо змін саме у водійському посвідченні це досить вірне рішення. Залишається сподіватись, що наші громадяни будуть сумлінно дотримуватись нових правил. Будьте обережні за кермом.

Теги: водійске посвідчення,зміни,водії
Мої відео