visit-web.com

У Борисполі планують відкрити академію поліції. Актуально з Київщини

У Борисполі планують відкрити академію поліції. Актуально з Київщини
315943 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так, нещодавно з’явилася така інформація, що в місті Бориспіль планують побудувати академію для майбутніх поліцейських. Знаю, що для випускників шкіл та молодого покоління точно буде цікаво.

Будівництво академії буде на ділянці 15 гектарів, що на Бориспільській окружній, неподалік району Лозівка.

У даному закладі одночасно зможуть проходити навчання 2500 курсантів. Як, відомо, то Бориспіль планує увійти , як співзасновник нового навчального закладу. І про, що ж це нам говорить?

Про те, що мешканці громади будуть мати пільги при навчанні в даному закладі. Впевнений, що бажаючих буде достатньо. Також ця новина зацікавить батьків майбутніх абітурієнтів. Адже це не погана перспектива.

В багатьох із нас в дитинстві була мрія стати поліцейськими та захищати людей від порушників правопорядку. Гарні новини мають здатність закінчуватись.

Але не цього разу. Також, як повідомляється , що працівникам поліції уряд збирається піднімати заробітну платню, в майбутньому вона може становити 24 000 грн. Вражає та приємно дивує.

Дійсно багато змін зараз відбувається і зарплати поліцейських давно вже чекали на підвищення. Це досить відповідальна робота охороняти порядок громадян і важливо щоб вона гідно оплачувалась.

Теги: Бориспіль, Нацполіція,академія поліції
Мої відео