visit-web.com

Розбудова дитячих садочків на Київщині, що про це відомо:

Розбудова дитячих садочків на Київщині, що про це відомо:
334732 ПЕРЕГЛЯДІВ

В селі Гатне Фастівського району Київської області прямо зараз розпочався процес будівництва нового дитячого садочка. За планом він зможе вміщувати в собі приблизно 280 дітей. Дану інформацію надав Василь Володін - голова Київської обласної державної адміністрації.

 

Крім того, він зазначив, що в наш час населення Київської області помітно збільшується, а кількість та дитячих садків та місць в них залишається такою ж. Тому побудова нових закладів дошкільної освіти є великою потребою для суспільства, за що вони — представники влади, зараз власне і взялися. Згідно з цими відомостями, у цьому році планується сконструювати 5 дитячих садочків на Київщині: у с. Бобриця (Бучанський район); в с. Гатне (Фастівський район, вже почалося будівництво); в с. Святопетрівське, 2 будівлю закладу дошкільної освіти “Червона Шапочка” в с. Михайлівка-Рубежівка та спеціальний дитячий садок для дітей з обмеженими можливостями в місті Вишневе (теж Бучанського району).

 

Також хотілось би додати, що всі будівельно-монтажні роботи в дитячих садочках фінансуються в межах проєкту “Велике будівництво” Президента України. Крім того, повідомляється, що протягом поточного року в Київській області попередньо визначено створити близько 700 додаткових місць для діточок за допомогою будівництва декількох закладів дошкільної освіти.

 

Отже, однозначно розбудова нових дитячих садочків або реконструювання та осучаснення старих є одним з перших завдань для місцевої влади та й взагалі всієї країни. Адже, на щастя, кількість народжених немовлят росте з хорошою швидкістю, але разом з цим виростає потреба надати їм необхідну кількість місць для відвідування закладів дошкільної освіти, щоб допомогти їм невпинно розвиватися та отримувати певні знання з самого дитинства.

Мої відео