visit-web.com

Педагогічний університет підписав Меморандум про співробітництво із «Полтавським телебаченням»

Педагогічний університет підписав Меморандум про співробітництво із «Полтавським телебаченням»
195286 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка та «Полтавське телебачення (“PTV”)» уклали Меморандум про співпрацю. Документ підписали ректорка університету професорка Марина Гриньова і директор компанії Богдан Зв’ягольський. Співробітництво між закладом вищої освіти й телевізійним мовником передбачає поширення інноваційного  досвіду, забезпечення інтелектуального розвитку громадян, організацію спільних медіазаходів, реалізацію здібностей студентської молоді, популяризацію журналістського фаху та підготовку майбутніх медійників до професійної діяльності. На «PTV» проходять навчальні й виробничі практики студенти, які опановують спеціальність 061 Журналістика, і вже працюють випускники педагогічного університету. Також на студії відбуваються ознайомчі екскурсії для короленківців.

Сторони угоди домовились спільно діяти з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань і проблем науково-дослідної, навчально-методичної діяльності й виховної роботи з майбутніми журналістами, науково-педагогічними працівниками з метою обміну досвідом, упровадження інноваційних технологій навчання, виховання, професійної діяльності та проведення різних видів практик для здобувачів вищої освіти на базі «PTV».

У церемонії підписання Меморандуму взяли участь очільниця факультету філології та журналістики ПНПУ імені В. Г. Короленка доцентка Оксана Кирильчук і завідувачка кафедри журналістики професорка Світлана Семенко.

Марина Гриньова висловила вдячність Богданові Зв’ягольському, який є стейкголдером спеціальності 061 Журналістика, за слушні рекомендації при оновленні освітніх програм «Журналістика» першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, сприяння в реалізації навчальних проєктів майбутніх журналістів і належний рівень організації практик, під час яких молодь має нагоду застосувати й закріпити набуті знання. Меморандум засвідчує продуктивну співпрацю університету з місцевим телемовником і відкриває нові перспективи партнерських узаємин.

Мої відео