visit-web.com

Нова спроба контрабанди на Одещині

Нова спроба контрабанди на Одещині
234492 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Чорноморському порту в Одеській області прикордонники заблокували спробу переправити контрабанду через кордон України. Серед предметів, які зловмисник намагався перевезти, були партії електронних сигарет та дитячі смарт-годинники, які прямували до Туреччини.

Завдяки компетентності прикордонних служб, незаконно вивезені товари виявили у вантажівці DAF турецької реєстрації. Під час огляду автомобіля прикордонники виявили в кабіні водія смарт-годинник та сигарети, повідомляє прес-служба ДПСУ.

Виявлені гаджети були упаковані в поліетиленові пакети різного розміру та заховані під сидінням водія. Прикордонникам разом із працівниками митниці вдалося витягти із схованки 710 дитячих смарт-годинників та 400 електронних сигарет, вартість яких, за попередніми підрахунками, становить приблизно 350 тисяч гривень.

Водієм, який намагався перевезти вантаж, був 59-річний громадянин Туреччини, особисті дані якого не розголошуються. Наразі невідомо, чи притягувався чоловіка до відповідальності за подібні злочини раніше чи скоєне відбулося вперше.

Мої відео