visit-web.com

ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
308747 ПЕРЕГЛЯДІВ
У межах цивільно-військового співробітництва, у День святого Миколая офіцери Командування Об’єднаних Сил Збройних Сил України завітали з подарунками до національної спеціалізованої дитячої лікарні "Охматдит".
Як зазначив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, унаслідок російської агресії близько 450 дітей загинуло та понад 860 зазнали поранень.
— Ми допомагаємо маленьким пацієнтам упоратися з тими психологічними стресами, які вони отримали внаслідок ведення бойових дій. Зокрема, сьогодні дітям вручили подарунки, іграшки та солодощі. Все, що є у нас - у військових, ми обов'язково даємо маленьким українцям для того, щоб усі негаразди менше торкалися їхніх дитячих душ та сердець, — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Крім цього командувач повідомив, що на дітей очікувала організована вистава, протягом якої малеча мала можливість взяти участь у різних інтерактивних іграх та забавах.
За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, офіцери Командування й надалі будуть продовжувати надавати допомогу дитячій лікарні.
Разом переможемо!
Мої відео