visit-web.com

Робимо все, щоб ворожі ДРГ не змогли успішно діяти на території України — Сергій Наєв

Робимо все, щоб ворожі ДРГ не змогли успішно діяти на території України — Сергій Наєв
299134 ПЕРЕГЛЯДІВ
Останнім часом у засобах масової інформації з’являється чимало повідомлень про прибуття найманців пвк «вагнер» на територію республіки білорусь. Під час тренувань оборонців об’єкта цивільної критичної інфраструктури в Чорнобильський зоні відчуження командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв прокоментував ситуацію на кордоні.
— Заходи до яких зараз долучаються члени пвк «вагнер» відбуваються з метою психологічного тиску на населення України. Задля залякування. Але нас не треба лякати, бо ми знаємо, чим треба займатися й робимо все для того, щоб ворожі розвідувальні диверсійні сили не змогли успішно діяти на території України, зокрема, на Київському напрямку в Чорнобильській зоні, — повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Також додав, що з метою попередження дій противника, за останній тиждень було зруйновано п’ять ділянок доріг, які вели до державного кордону з білоруссю. Утворено понад 60 лісових завалів, які заміновано. Закладено понад дві з половиною тисячі протитанкових мін. Крім того, на постійній основі щотижня відбуваються тренування особового складу.
— Наші хлопці дуже вмотивовані та натреновані. Ми все робимо для того, щоб населення України вірило в наші Збройні Сили, — підкреслив командувач.
Мої відео