visit-web.com

Володимир Зеленський: "Нещодавні подіїї у росії свідчать про слабкість володимира путіна"

Володимир Зеленський: "Нещодавні подіїї у росії свідчать про слабкість володимира путіна"
418786 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що нещодавні події в російській федерації яскраво продемонстрували, що російському президентові  не можна довіряти, тому немає жодного сенсу про щось із ним домовлятися, і це мають усвідомити всі у світі. 

За словами Глави держави,  є багато ознак того, що президент держави-агресорки убиває незручних для себе діячів усередині своєї країни, даючи їм перед цим публічні й непублічні гарантії, і це свідчить про слабкість володимира путіна.

Про це Володимир Зеленський заявив під час онлайн-участі в міжнародному економічному форумі Ambrosetti в Італії, повідомляє Офіційне інтернет-представництво Президента України.

«Тобто це говорить про слабкість його слова. Це, до речі, дуже важливий момент. На це треба всім нашим партнерам звернути увагу. Чи можна домовлятися в принципі з Путіним? Я думаю, що ні. За жодних умов. Тому що він не дотримує слова. І не питання, кому він дає це слово: своїм терористам чи якимось політичним лідерам усередині своєї держави чи ззовні. Путіну не можна довіряти, і його слово нічого не варте», — наголосив Глава держави.

На думку Володимира Зеленського, події в рф свідчать про те, що володимир путін не довіряє інституціям своєї держави, не діє відповідно до її законів і ще не впевнений у тому, що радикально налаштована частина російського суспільства підтримає його.

Окрім цього, під час онлайн-зустрічі відповідаючи на питання Президент України зазначив, що без деокупації Криму та Донбасу, без звільнення всіх тимчасово окупованих українських територій не буде справжнього сталого миру ані в Україні, ані на всьому європейському просторі.

За словами Володимира Зеленського, питання деокупації Криму можна вирішувати дипломатичним або військовим шляхом, але останній матиме вищу ціну.

«Ми за те, щоб російські війська пішли з півострова без тиску нашої армії, тому що буде менше жертв. Ми бережемо своїх людей. Я зараз піклуюся тільки про своїх людей, а про росіян нехай піклується президент путін», — сказав Зеленський.

У пресслужбі Офіційного інтернет-представництва додають, що форум Форум Ambrosetti – це щорічна міжнародна економічна закрита конференція, яка відбувається зазвичай на початку вересня на віллі д’Есте в м. Черноббіо (озеро Комо, Італія).

Заснований у 1975 році Альфредо Амброзетті, керівником консалтингової фірми The European House – Ambrosetti.

Форум визнаний одним із найважливіших у світі заходів, у межах якого зустрічаються світові державні діячі, лідери провідних компаній, нобелівські лауреати та інші впливові особистості з усього світу, щоб обговорити найбільш суперечливі й гострі проблеми сучасності, тенденції світової економіки. Серед доповідачів були Кофі Аннан, Джозеф Байден, Гілларі Клінтон, Мауро Ферарі, Білл Гейтс, Еммануель Макрон, Шимон Перес.

Зазначається, що у 2022 році Президент України Володимир Зеленський також виступив онлайн перед учасниками форуму.

Нагадаємо, що раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що одним із перспективних напрямів розвитку України зараз і після перемоги будуть виробництва, пов’язані з безпекою та безпековими технологіями. 

Окрім цього, Глава держави розповів, що Україна відгукнулася на запит партнерів щодо проведення форуму в галузі military tech, який відбудеться саме в нашій країні у жовтні. За його словами, форум мають намір відвідати багато підприємств – провідних представників галузі з різних країн світу та континентів. Володимир Зеленський не виключив можливості підписання контрактів під час цього заходу.

Мої відео